۲۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۳۵

سردار فدوی:

آمریکایی‌ها در خلیج‌فارس تحت فشار شدید روانی هستند

آمریکایی‌ها در خلیج‌فارس تحت فشار شدید روانی هستند

جانشین فرمانده سپاه گفت:آمریکایی ها هروقت وارد خلیج‌فارس می‌شوند، می‌گویند وارد جهنم شدیم! هروقت هم از خلیج‌فارس بیرون می‌روند، می‌گویند از جهنم بیرون رفتیم؛ در شرایط سخت روانی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «روایت یک اخراج» (ماجرای شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه و پیروزی‌های جبهۀ مقاومت)، چهارشنبه ۲۶ تیرماه با حضور و سخنرانی سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در اردوگاه سیدالشهدا (علیه‌السلام) آبعلی برگزار شد. این نشست در حاشیۀ چهارمین دورۀ آموزشی اسلام ناب و در جمع دانشجویان و طلبه‌های ایرانی و خارجی صورت گرفت.

سردار علی فدوی با اشاره به شروع دشمنی سازمان‌دهی‌شدۀ آمریکا از تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ با انقلاب اسلامی گفت: «آمریکایی‌ها ابتدا با چند واسطه برای دشمنی با انقلاب و شکست آن اقدام کردند. غائله‌های کردستان و گنبد و آذربایجان و… برای شکست انقلاب از این دست بود. در مرحلۀ بعد، نزدیک‌تر شدند و تلاش کردند با کودتا به انقلاب ضربه بزنند. ۵ کودتا که یکی‌اش از پایگاه شهید نوژه صورت گرفت، تدارک دیدند، اما باز موفق نشدند. سپس جنگ تحمیلی را علیه انقلاب به‌راه انداختند. صدام نوک پیکان بود و پشت آن، ۵۴ کشور، ازجمله آمریکا و شوروی و اروپایی‌ها قرار داشتند. ما از کشورهای بسیاری اسیر گرفتیم. جنگ هم که تمام شد، باز دشمنی‌ها تمام نشد. دشمنی، شکل‌های متفاوتی به خود گرفت، اما به برکت جنگ و حضرت امام و خون شهدا، قدرت و قوتی در نظام شکل گرفت که دشمنان مطمئن شدند که ضرر اقدام علیه ما برای آن‌ها، بیشتر از منفعتش است.»

جنگِ «حق و باطل» تمام نمی‌شود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه دربارۀ ماهیت جنگ انقلاب اسلامی و دشمنانش گفت: «اگر این جنگ، بر سر مسائل دنیایی نظیر منافع اقتصادی و گسترش منطقۀ نفوذ بوده باشد، پس از مدتی دو طرف می‌فهمند که ادامۀ دعوا باعث ازبین‌رفتن همان دنیا می‌شود، بنابراین با هم توافق می‌کنند. وقتی ماهیت جنگ و دعوا، حق و باطلی بشود، تمام‌شدنی نیست. حق و باطل با هم جمع نمی‌شوند و در کنار هم قرار نمی‌گیرند. تا زمانی که دو طرف بر حق و باطل خود پافشاری می‌کنند، جنگ تمام نمی‌شود.»

سردار فدوی با اشاره به قواعد و سنن الهی و منوط‌بودنِ نصرت الهی به عمل بر اساس آن قواعد افزود: «اگر بندگان خدا طبق آن قواعد عمل نکنند، اتفاقی رخ نخواهد داد. خدا صریحاً اعلام کرده که طرف حق است، اما شروطی را هم مشخص کرده است. می‌فرماید اگر شما این‌گونه عمل کنید، من هم به وعده‌ام عمل می‌کنم. همان وعده‌ای که در آن تخلفی نیست. خدا حتی برای حبیب خودش هم به همین نحو عمل کرده است. در میان ۱۲۴ هزار پیامبر، خدا یک حبیب دارد. طبق تاریخ، جبهۀ حق در دو نوبت، درحالی‌که پیامبر در میان آن‌ها بود شکست خورد. زیرا مسلمانان به شروطی که خدا مشخص کرده بود و به دستور پیامبر عمل نکردند. خدا به گروهی که فرار می‌کند که عنایت و نصرت نمی‌کند! اما در جنگ بدر بااین‌که جمعیت جبهۀ حق بسیار کمتر از جنگ احد بود، پایداری کردند. کمک الهی به‌قدری واضح بود که کفار هم آن را دیدند.»

ما مکلف به تکلیف هستیم، نه نتیجه

وی افزود: «طبق آیۀ قرآن، مکلف به بالابردنِ قوت خود به‌قدر استطاعت خود هستیم. براساس زمان و تجربه و دیگر مسائل، اگر استطاعت ما به‌اندازه‌ای بود که برای نتیجه کافی نبود. اگر همان میزان را که استطاعت داریم فراهم کنیم، خدا کمبودها را تا سطح حصول نتیجه فراهم می‌کند. نتیجه از خداست و ما مکلف به تکلیف هستیم. با وجود همۀ کمک‌هایی که به صدام در جنگ تحمیلی کردند، تا جایی که دیگر امکان دریافت و به‌کارگیری کمک‌ها را نداشت، ما عملیات‌هایی را طراحی و اجرا کردیم که همین الآن هم کسی جرأت فکرکردن به طراحی برخی از آن‌ها مانند والفجر۸ و کربلای ۵ را ندارد، چه رسد به اجرای آن‌ها.»

فرماندۀ پیشین نیروی دریایی سپاه، جنگ اصلی در یک‌سال‌ونیم آخرِ جنگ را جنگ دریایی دانست و افزود: «آمریکا از اردیبهشت سال ۱۳۶۶، ۸۶ ناو جنگی در خلیج‌فارس داشت. ما با شناورهایی به دریا رفتیم که برای والفجر۸ آماده کرده بودیم. هیچ تجهیزاتی نبود، اما با هرچه‌که بود، پای کار رفتیم. نتیجه این شد که آمریکایی‌ها فهرستی را ترتیب دادند و رسماً در دادگاه لاهه شکایت کردند که ما طبق آن فهرست به آمریکایی‌ها ضربه زده‌ایم. مثلاً می‌گفتنددر فلان تاریخ، ناو یک میلیارد دلاری ما را منهدم کردید و….»

آمریکایی‌ها را مجبور کرده‌ایم در خلیج‌فارس، به زبان فارسی صحبت کنند

سردار فدوی به خاطره‌ای جالب اشاره کرد: «چند سال پیش به ذهنمان رسید که اینجا خلیج‌فارس است و هرکس بخواهد به خلیج‌فارس وارد شود، باید فارسی صحبت کند. زبان بین‌المللی انگلیسی است، اما ما چنین تصمیمی را برای محدودۀ خلیج‌فارس در نظر گرفتیم. عکس‌العمل آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها چه بود؟ ظرف مدت بسیار کمی، هر ناوی که با آن فارسی صحبت می‌کردیم، فارسی جواب می‌داد. در برخورد با ما فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود. میزان تصادفات دریایی آمریکایی بسیار زیاد شده است و این ناشی از فشار روانی روی آن‌هاست. هروقت وارد خلیج‌فارس می‌شوند، بین خودشان می‌گویند وارد جهنم شدیم! هروقت هم از خلیج‌فارس بیرون می‌روند، می‌گویند از جهنم بیرون رفتیم. در شرایط سخت روحی و روانی به‌سر می‌برند.»

جانشین فرمانده کل سپاه، در پایان با اشاره به روی کار آمدن ترامپ و وقایع پس از آن گفت: «در سال‌های اخیر، ازآنجاکه رئیس‌جمهور جدید آمریکا هم منطق هزینه‌-‌فایده را بهتر می‌فهمد و هم آن را به زبان می‌آورد، می‌گویند که برقراری امنیت خلیج‌فارس به ما ربطی ندارد! تغییر استراتژی برای کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد، آسان نیست و تا مجبور نباشند، به آن دست نمی‌زنند. آمریکا عنقریب به این نتیجه خواهد رسید که اصلاً به منفعتش نیست که در منطقه بماند. چراکه در این سال‌ها فهمیده که پیروزی در این دعوا نصیب او نمی‌َشود.»

چهارمین دورۀ آموزشی «اسلام ناب»، با حضور منتخب تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، با محوریت تبیین مکتب امام خمینی (ره)، از ۱۸ تیر در اردوگاه سیدالشهدای آبعلی آغاز شده و تا اول مرداد ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4669965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha